Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

Proef de mystiek en de rijke smaken van het Verre Oosten

Uw culinaire rondreis door Azië begint bij Da-Xin in Vlissingen

Ga met ons mee op culinaire rondreis door het Verre Oosten en ervaar authentiek Aziatische gerechten, gewoon in Vlissingen.

Geniet onbeperkt van ons Wokbuffet. Schuif gezellig aan bij de Teppan Yaki. Deel samen met familie, vrienden of collega’s een Chinese fondue. Probeer onze Barbecue grill of kies uit onze A la carte specialiteiten.

Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen
Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

Wokken is lekker, gezellig én heel gezond

Ook in Nederland is wokken inmiddels ongekend populair. Begrijpelijk, want wokken is niet alleen lekker en gezond maar ook heel creatief. U combineert zelf de verse ingrediënten en smaken en stelt zo uw eigen gerechten samen.

Onze professionele koks bereiden uw gekozen ingrediënten in de gloeiendhete, sissende woks ter plekke tot smaakvolle en heerlijk geurende gerechten. Doordat de verse ingrediënten op zeer hoog vuur worden klaargemaakt blijven zowel smaak als voedingswaarde optimaal behouden.

Bij het wokbuffet is een warm buffet inbegrepen, met kant-en-klare gerechten, om ook onbeperkt van te genieten.

Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

Japanse Teppan Yaki

Ook in de Japanse keuken wordt veel gebruik gemaakt van bakken bij hoge temperaturen. De Japanners gebruiken daarbij geen wok, maar een bakplaat. Een ander verschil zijn de ingrediënten. Kiest men in China vooral voor groente, in Japan worden vooral vlees en vis gebruikt.

Bij Da-Xin kunt u terecht voor een overheerlijke Teppan Yaki. Met een minimum aan olie bakken onze koks voor u dagverse vlees- en visgerechten op de plaat, zoals zalm, sliptong, kipfilet, garnalen, biefstuk of scampi’s. Niet alleen uiterst gezond, maar ook tongstrelend.

Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

Chinese fondue

Het is altijd gezellig om met de mensen om wie u geeft samen te fonduen. De Chinese fondue is een uitgebreide fondue met veel vlees, vis en groente die u zelf in een pannetje met kipbouillon klaarmaakt. Tijdens het fonduen wordt de bouillon steeds sterker en dus ook voedzamer. Het is een goed Chinees gebruik om de bouillon na de maaltijd over de aanwezige gasten te verdelen en op te drinken. Gezond en lekker.

Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

Barbecue grill

Bij Restaurant Da-Xin is het wokbuffet uitgebreid met de barbecue grill. Diverse soorten vlees, vis en zeevruchten in heerlijke marinades worden direct voor u gegrild en dan geserveerd met verschillende sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Chinees Specialiteiten Wok Restaurant Da-Xin, wokbuffet bij Da-Xin in Vlissingen, wokken bij Da-Xin in Vlissingen

A la carte specialiteiten

U kunt bij Da-Xin vanzelfsprekend terecht voor de bekende Chinese gerechten. Maar probeer ook eens een van onze regionale specialiteiten. China kent door zijn enorme oppervlakte en grote verscheidenheid aan natuur en cultuur veel verschillende keukens. Onze koks zijn opgeleid door Chinese topkoks en bereiden deze gerechten perfect.

Royal Shanghai Menu
De keuken van Shanghai, de miljoenenstad aan de Oost-Chinese zee, gebruikt van oudsher veel vis. Wie van vis en zeevruchten houdt, heeft aan ons Royal Shanghai Menu dan ook een goede keuze.

Canton Menu
Canton, ook bekend als Guangzhou, is de regio ten noorden van Hongkong. De Cantonese keuken is een zeer verfijnde keuken, met veel gebraiseerde gerechten (braiseren is smoren of stoven onder een deksel) en een veelheid aan bijzondere soepen en sauzen.

Sze Chuan
De Yangtse-rivier kronkelt zich een weg door de hoge bergen en diepe ravijnen van de provincie Sze Chuan. De keuken van Sze Chuan is even afwisselend als het landschap. Zoet, zuur en (erg) pikant worden afgewisseld door gebruik van onder meer pepers, sesam, soja en gember.